OHJATTUJEN RETKIEN HINNASTO

OHJATUT PYÖRÄRETKET – HINNASTO

Hinta sisältää pyörän. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Varausjärjestelmässämme on ongelmia. Pyörien varaukset ja ryhmäretket tällä hetkellä puhelimitse 045 171 9499 tai sähköpostitse info@ebikeadventures.fi – kesäkaudella puhelimitse tavoittaa nopeiten!

ELÄMYSPAKETIT

Esimerkkejä valmiista elämyspaketeista. Järjestelemme kaikki varaukset teidän puolestanne. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme teidän näköisen paketin! Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

2h pyöräily + eväät metsässä

Retki valittuun Suupohjan kohteeseen + Valkoisen Puun lämmin lohikeitto ja leipä. Hinta ei sisällä pyörien kuljetusmaksua.

 

60€ / henkilö

2h pyöräily + ruokailu lähtöpaikassa

Retki valittuun Suupohjan kohteeseen + Kotipadan Menu (salaatit, pääruoka & jälkiruoka). Hinta ei sisällä pyörien kuljetusmaksua.

 

70€ / henkilö

2h pyöräily + ruokailu + sauna

Retki Nummijärven ja Kauhanevan maastoon + Kotipadan Menu (salaatit, pääruoka & jälkiruoka) + Kammi-kylän Savusauna. Hintaan lisätään +30€ pyörien kuljetuksesta.

 

95€ / henkilö

Mitä ohjattu sähkömaastopyöräretki sisältää?

Ohjattuun retkeen kuuluu sähköpyörän lisäksi, kypärä ja tietenkin opastus. Muut lisäpalvelut, kuten ruokailu sovittavissa erikseen.

Missä retki toteutetaan?

Toteutamme retkiä ensisijaisesti Kauhajoen Sotkan maastossa, Lauhanvuoren kansallispuistossa, Nummijärven-Kauhalammen maastossa sekä Teuvan Parrassa. Muista kohteista sovittava erikseen. Katso valmiit kohteemme alta!

Mitä jos porukassa on hyvin eritasoisia pyöräilijöitä?

Huomioimme sekä kokeneet kuljettajat että ensikertalaiset. Meitä on kaksi ohjaajaa ja tarvittaessa lähdemme molemmat ohjatulle retkelle mukaan.

Harrin kanssa rohkeimmat pääsevät koittamaan kunnon vauhdin hurmaa ja Jennika tulee ensikertalaisten kanssa porukan hännillä. 

Miten varustaudun pyöräretkelle?

Ota mukaan juomapullo ja jokin pieni reppu – kaikissa pyörissämme EI ole pullotelinettä.

Sään mukainen vaatetus. Sähkömaastopyöräillessä voi tulla hiki – kyllä hiki! Suositamme kerrospukeutumista – näin voit vähentää vaatetusta ja lisätä, jos pidämme pidemmän tauon.

Märällä säällä suositamme Gore Tex kenkiä – metsässä voi olla yllättäviä lätäköitä.

Ohjatun retken ehdot?

Ennen ohjatulle retkelle lähtöä, jokainen pyöräilijä lukee ja hyväksyy sähköavusteisen polkupyörän käyttöehdot ja ohjatun retken ehdot. Lue ehdot täältä.

SOITA MEILLE

TULE KÄYMÄÄN

Katsastustie 3, Kauhajoki

Paikalla ollaan ma-pe klo 9-17.

SEURAA