PYÖRÄMME

ARVOSTAMME LAATUA JA KÄYTTÖMUKAVUUTTA

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvää laatua ja hienoja kokemuksia. Vuokraamme laadukkaita sähköpyöriä pieniin ja suuriin metsäseikkailuihin. 8 sähköpyörän valikoimastamme löytyy pyörä jokaiseen makuun! Meillä pääset testaaman fatbikea, maastopyörää tai täysjoustoa – kaikki ovat tietenkin varustettuna sähköllä. Moottoreina pyörissä on Brose, Bosch, Shimano, Yamaha ja Bafang.

Suurin osa pyöristämme sopii n.160-185cm pituiselle kuskille. Pidemmille kuskeille suositamme lähtökohtaisesti Timelessiä tai Fantic Fat Sport (koko L). Haibike sopii alle 160cm mittaiselle kuskille.

Lapsille meiltä löytyy yksi 24″ sähkömaastopyörä, Apache Tate E5. Kuljettajan suositeltu pituus on 130-150cm. Nuoriso pääsee ajamaan myös aikuisten pyörillä. Fantic Fat Sport (koko S) ja Haibike 8.0 soveltuvat suhteellisen lyhyillekin kuskeille. Paikan päällä testaamalla selviää parhaiten, onko esim. n.150cm mahdollista ajaa edellä mainituilla pyörillä.

Jos (ja kun) sähkömaastopyöräkuume iskee, niin ei hätää, meidän kauttamme on mahdollista ostaa juuri sopiva pyörä sinun seikkailuihin! Edustamme seuraavia pyörämerkkejä: Fantic, Haibike, Merida, OrbeaRocky Mountain, Tunturi & Whyte. Meillä on monipuolinen valikoima vuokrapyöriä ja meille on kertynyt kokemusta ja asiantuntemusta erilaisista sähköpyöristä, akuista jne. Kauden 2021 pyörien myynti ja ennakkovaraaminen on alkanut! Tutustu pyöriimme verkkokaupassamme. Asiantuntemukseemme voit luottaa!

Neuvomme ja opastamme AINA pyörän käytön. Tule, vuokraa ja testaa, mikä pyörä sopii sinulle!

FATBIKET / LÄSKIPYÖRÄT

TÄYSJOUSTOT

Tällä hetkellä vuokrattavana ei ole täysjoustoa pyörien saatavuusongelmien vuoksi! Lisäämme täysjouston vuokravalikoimiimme, heti kun se on mahdollista!

E MTB

LASTEN SÄHKÖPYÖRÄ

CITYPYÖRÄT

SOITA MEILLE

TULE KÄYMÄÄN

Katsastustie 3, Kauhajoki

Paikalla ollaan ma-pe klo 9-17.

SEURAA