Fantic FAT SPORT Integra – Sähköfatbike

Fantic Fat Sport Integra -sähköfatbike on kehitetty ympärivuotiseen käyttöön. Fantic Fat Sport on sähköläskipyörien aatelia! Fantic Fat Sport sopii kaikille pohjille: poluille, pehmeään hiekkaan, lumeen – käytännössä  ihan mihin vain!

Brosen vahva moottori tuottaa pehmeän vedon vaikka moottori vääntää jopa 90Nm. Moottorin luonne on todella miellyttävä, lähes huomaamaton. Akkuna Fantic Fat Sportissa on iso irroitettava 630wh akku joka on integroitu rungon sisään.

Jousituksena Fat Sportissa on Rock Shock Pluto -etujousitus, joka voidaan säätää kuljettajan mukaiseksi. Tällä pyörällä nautit ajamisesta ympäri vuoden!

Kauanko akku kestää?

Jokaisen sähköpyörän akun kesto riippuu monesta eri tekijästä: kuljettajan painosta, lämpötilasta, avustuksen käytöstä, maastosta jne.

Fantic Fat Sport Integra -sähköfatbiken akku kestää n. 90 kg kuljettajalla vaihtelevassa maastossa vajaa 100km, kun avustus ei ole koko ajan täysillä 😉 

Minkä pituiselle Fantic FAT SPORT Integra sopii?

Tallistamme löytyy viisi Fantic Fat Sporttia ja kahden pyörän runkokoko on M ja yksi S-kokoinen sekä kaksi L-kokoista. Kuljettajan suositeltava pituus on 155-195cm.

SOITA MEILLE

TULE KÄYMÄÄN

Katsastustie 3, Kauhajoki

Paikalla ollaan ma-pe klo 9-17.
Muulloin sopimuksen mukaan.

SEURAA