Fantic XF1 INTEGRA 180 Race täysjousto

Fantic XF1 Integra 180 Race on valmis e-mtb kilpaenduro. Huippulaite 180mm joustolla sopii todella vaativaankiin ajoon ja maastoon. Pitkä joustomatka mahdollistaa myös kovavauhtisen alamäkiajon. Kasattu huippuosilla ja tietenkin Brosen erinoimaisella S-Mag moottorilla.

S-Mag on edeltäjäänsä kevyempi ja entistäkin herkempi tunnistamaan polkimien liikkeet. Vääntöä moottorissa on 90Nm ja kuten kaikissa Fanticin e-mtb-malleissa myös akku on iso 630Wh.

Pyörän 29” eturengas nielee töyssyn kuin töyssyn ja 27,5” mahdollistaa erinomaisen pidon. Portaattomasti toimiva ”Hissi” satulatolppa tuo mukavuutta ja helppoutta ajoon. Tämä on sinulle joka arvostat ominaisuuksia teknisillä ja vauhdikkailla reiteillä!

Kauanko akku kestää?

Jokaisen sähköpyörän akun kesto riippuu monesta eri tekijästä: kuljettajan painosta, lämpötilasta, avustuksen käytöstä, maastosta jne.

Fanticissa akku kestää n. 90 kg kuljettajalla vaihtelevassa maastossa vajaa 100km, kun avustus ei ole koko ajan täysillä 😉

Muuta

Tallistamme ei löydy tällä hetkellä ainuttakaan XF1 180 mallia. Kauden 2021 mallit ovat tulossa ja vastaava pyörä löytyy jo myytävistä pyöristämme! Tutustu pyörään täältä.

SOITA MEILLE

TULE KÄYMÄÄN

Katsastustie 3, Kauhajoki

Paikalla ollaan ma-pe klo 9-17.
Muulloin sopimuksen mukaan.

SEURAA