Haibike SDURO FullSeven lt 6.0 

Haibike Fullseven LT (Long Travel) mallisto tarjoaa 150mm joustoa ja rennomman ajoasennon Allmtn -malleihin verrattuna. Pitkä 150mm jousto takaa suorituskyvyn haastavimmillakin reiteillä, joten Fullseven LT -mallilla voit mennä myös haastamaan itseäsi maastoon. Pyörässä on siis mukava ajoasento, jonka ansiosta sillä on mukava ajaa maastossa tai vaikka myös työmatkoja varusteltuna.

Vaihteistona pyörässä on Shimano SLX 20-vaihteinen vaihteisto. Shimano SLX -vaihtaja vaihtaa vaihteet tarkasti ja vaivattomasti. Vaihteistosta on myös säädettävissä, haluatko vaihtaessasi maksimaalisen vakauden vai haluatko vähentää vaihtamiseen tarvittavaa voimaa. Vaihtaja on valmistettu alumiinista ja se painaa 323g. Vaihteisto on suunniteltu vaativaan harrastekäyttöön.

Jarruina pyörässä on Shimano MT501 hydrauliset 4-mäntäiset levyjarrut. Jarrut ovat tehokkaat ja pysäyttävät sinut hetkessä vauhdista kuin vauhdista! Nämä jarrut soveltuvat erinomaisesti maastoajoon.

Moottorina pyörässä on käytetty Yamaha PW-SE järjestelmää, josta löytyy 70Nm vääntöä, mikä riittää hyvin vaativimmillekin reiteille. Pyörässä on 500wh integroitu akku, josta riittää sähköpyörälle ajomatkaa n. 50-120km.

Kauanko akku kestää?

Jokaisen sähköpyörän akun kesto riippuu monesta eri tekijästä: kuljettajan painosta, lämpötilasta, avustuksen käytöstä, maastosta jne.

Haibike FullSevenin akku kestää n. 90 kg kuljettajalla vaihtelevassa maastossa vajaa 100km, kun avustus ei ole koko ajan täysillä 😉

Minkä pituiselle Haibike FullSeven lt 6.0 sopii?

Tallistamme löytyy yksi FullSeven ja sen runkokoko on L. Hissitolpan ansiosta myös lyhempikin kuski voi ajaa tällä pyörällä. Kuljettajan suositeltava pituus on 165-190cm.

SOITA MEILLE

TULE KÄYMÄÄN

Katsastustie 3, Kauhajoki

Paikalla ollaan ma-pe klo 9-17.
Muulloin sopimuksen mukaan.

SEURAA