Haibike XDURO FullFatSix 10.0 – Sähköfatbike

Huippuluokan täysjousitettu Haibike XDURO FullFatSix 10.0 -sähköläskipyörällä pääset maastossa kuin maastossa. Leveät renkaat mahdollistavat mukavan ajon lumessa, pehmeällä hiekalla tai vaikka mudassa. Enää sinun ei tarvitse kiertää huonoja reittejä kaukaa vaan voit mennä läpi kinosten ja mudan huoletta!

Tämä pyörä on varustettu tehokkaalla Yamaha PW-X2 -moottorilla, joka avustaa polkemista 25 km/h asti ja omaa 80 Nm:n väännön, mikä riittää hyvin vaativimmillekin reiteille. Pyörässä on 500wh akku, josta riittää ajomatkaa 50-100km.

Edistyksellinen runkogeometria ja 780 mm leveä ohjaustanko maksimoivat helpon hallittavuuden. Rockshox Bluto -keula ja 120 mm jousto edessä sekä takana mahdollistavat sen, että juurakoiden yli ajaminen sujuu kuin asfaltilla ja rengaspaineita voi pitää korkeampana vauhdikkaampaa ajoa varten.

Kauanko akku kestää?

Jokaisen sähköpyörän akun kesto riippuu monesta eri tekijästä: kuljettajan painosta, lämpötilasta, avustuksen käytöstä, maastosta jne.

Haibike XDURO FullFatSix 10.0 akku kestää n. 90 kg kuljettajalla vaihtelevassa maastossa vajaa 100km, kun avustus ei ole koko ajan täysillä 😉

Minkä pituiselle Haibike XDURO FullFatSix 10.0 sopii?

Tallistamme löytyy yksi Haibike XDURO FullFatSix ja sen runkokoko on M. Kuljettajan suositeltava pituus on n. 160-185cm.

SOITA MEILLE

TULE KÄYMÄÄN

Katsastustie 3, Kauhajoki

Paikalla ollaan ma-pe klo 9-17.
Muulloin sopimuksen mukaan.

SEURAA