eBike Adventures & Saariselkä

RAKASTU SAARISELKÄÄN PYÖRÄILLEN!

Me rakastuimme Saariselkään pyöräillen, rakastu sinäkin! Majoitu huippupaikoilla ja nauti sähkömaastopyöräilystä meidän laadukkailla pyörillä!

Rakkautta ensikokemalla

 

Kaukana pohjoisessa Lapin huipulla sijaitsee arktinen Inari-Saariselän upea matkailualue. Henkeäsalpaavat maisemat, maaginen luonto ja uskomaton rauha. Saariselkä ja sen ympärysalueet tekivät meihin lähtemättömän vaikutuksen vuodenvaihteessa 2019-2020.

Suomen suurimmat kansallispuistot sekä monipuoliset luontoaktiviteetit mahtavissa tunturimaisemissa tarjoavat uniikkeja elämyksiä vuoden ympäri. Me olemme löytäneet sykähdyttävän kauniita paikkoja pyöräillen.

Löydä sinäkin Aito Lappi!

eBike Adventures goes to Saariselkä

Rakkaus Saariselkään syntyi ensikokemalla. Vuonna 2020 omat fillarit rehattiin kaikkina vuodenaikoina Saariselälle, kunnes lopulta kaksi sähköläskiä vietiin sinne pysyvästi.

Yhteistyö Top Star Finlandin kanssa aloitettiin loppuvuodesta 2020. Top Star Finland tarjoaa laadukasta majoitusta ja me tarjoamme huippuelämyksiä sähkömaastopyörillä!

Top Starin majoittujalla on nyt mahdollisuus vuokrata Saariselän laadukkaimmat sähköläskipyörät mökille toimitettuna! Vuokrattavana on kaksi meidän Fantic Fat Sportia. Pyörät toistaiseksi vuokrattavana vain ja ainostaan Top Starin majoittujille!

Sähkömaastopyörällä uusien ja upeiden kohteiden löytäminen Saariselällä on vaivatonta, mukavaa ja ennen kaikkea hauskaa!

 

Majoitu Saariselän huippupaikoilla

Top Star Finland tarjoaa ylellistä majoitusta Suomen puhtaassa ja kauniissa arktisessa luonnossa, luontoa kunnioittaen. Top Star Saariselän modernit lasikuutiot sijaitsevat Saariselän Kaunispään tunturin etelärinteen yläosassa, huipun tuntumassa, puurajan yläpuolella.

Loma-asunnoista on unohtumattoman upeat näkymät etelään Saariselän keskustaan ja aina kymmenien kilometrien päähän. Loma-asunnot sijaitsevat laskettelurinteiden, pulkkamäen, hiihtolatujen, kelkka- ja ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä.

Raikas tunturituuli, ruskan väriloisto, revontulten tanssi, pohjoinen tähtitaivas – näistä ja monista muista huippujutuista voit nauttia majoittumalla Top Starin huippupaikoilla. Haaveile hetki ja lähde matkaan!