PALVELUT YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Lähtekää porukalla fillaroimaan

Järjestämme ohjattuja retkiä Suupohjan alueella yrityksille, ryhmille tai vaikka polttariporukalle. Valmiit kohteemme löydät alta.

Tallistamme löytyy 12 pyörää. Ryhmän maksimi koko on 12 henkilöä. Isommalle porukalle voidaan järjestää kaksi ohjattua tuntia – kysy lisää!

Kauttamme saat tarvittaessa kokonaisvaltaisen elämyspaketin isommallekin porukalle: esimerkiksi kokous- ja saunatilat, eväät metsään sekä catering-palvelut.

Varausjärjestelmässämme on ongelmia. Pyörien varaukset ja ryhmäretket tällä hetkellä puhelimitse 045 171 9499 tai sähköpostitse info@ebikeadventures.fi – kesäkaudella puhelimitse tavoittaa nopeiten!

OHJATUT PYÖRÄRETKET – HINNASTO

Hinta sisältää pyörän. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Varausjärjestelmässämme on ongelmia. Pyörien varaukset tällä hetkellä puhelimitse 045 171 9499 tai sähköpostitse info@ebikeadventures.fi – kesäkaudella puhelimitse tavoittaa nopeiten!

ELÄMYSPAKETIT

Esimerkkejä valmiista elämyspaketeista. Järjestelemme kaikki varaukset teidän puolestanne. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme teidän näköisen paketin! Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

2h pyöräily + eväät metsässä

Retki valittuun Suupohjan kohteeseen + Valkoisen Puun lämmin lohikeitto ja leipä. Hinta ei sisällä pyörien kuljetusmaksua.

 

60€ / henkilö

2h pyöräily + ruokailu lähtöpaikassa

Retki valittuun Suupohjan kohteeseen + Kotipadan Menu (salaatit, pääruoka & jälkiruoka). Hinta ei sisällä pyörien kuljetusmaksua.

 

70€ / henkilö

2h pyöräily + ruokailu + sauna

Retki Nummijärven ja Kauhanevan maastoon + Kotipadan Menu (salaatit, pääruoka & jälkiruoka) + Kammi-kylän Savusauna. Hintaan lisätään +30€ pyörien kuljetuksesta.

 

95€ / henkilö

Mitä ohjattu sähkömaastopyöräretki sisältää?

Ohjattuun retkeen kuuluu sähköpyörän lisäksi, kypärä ja tietenkin opastus. Muut lisäpalvelut, kuten ruokailu sovittavissa erikseen.

Missä retki toteutetaan?

Toteutamme retkiä ensisijaisesti Kauhajoen Sotkan maastossa, Lauhanvuoren kansallispuistossa, Nummijärven-Kauhalammen maastossa sekä Teuvan Parrassa. Muista kohteista sovittava erikseen. Katso valmiit kohteemme alta!

Mitä jos porukassa on hyvin eritasoisia pyöräilijöitä?

Huomioimme sekä kokeneet kuljettajat että ensikertalaiset. Meitä on kaksi ohjaajaa ja tarvittaessa lähdemme molemmat ohjatulle retkelle mukaan.

Harrin kanssa rohkeimmat pääsevät koittamaan kunnon vauhdin hurmaa ja Jennika tulee ensikertalaisten kanssa porukan hännillä. 

Miten varustaudun pyöräretkelle?

Ota mukaan juomapullo ja jokin pieni reppu – kaikissa pyörissämme EI ole pullotelinettä.

Sään mukainen vaatetus. Sähkömaastopyöräillessä voi tulla hiki – kyllä hiki! Suositamme kerrospukeutumista – näin voit vähentää vaatetusta ja lisätä, jos pidämme pidemmän tauon.

Märällä säällä suositamme Gore Tex kenkiä – metsässä voi olla yllättäviä lätäköitä.

Ohjatun retken ehdot?

Ennen ohjatulle retkelle lähtöä, jokainen pyöräilijä lukee ja hyväksyy sähköavusteisen polkupyörän käyttöehdot ja ohjatun retken ehdot. Lue ehdot täältä.

KOHTEEMME

Järjestämme pääsääntöisesti ohjattuja retkiä alla olevissa kohteissa. Muut kohteet sovittavissa erikseen.

Tarinoiden Kammi-kylä | Nummijärvi-Kauhaneva

Helppokulkuinen, upeilla maisemilla ja tarinoilla varustettu kohde. Joko tiedät Lapinkaivon hengestä? Sopii erityisesti aloittelijoille!

Sotkan parhaat maastot | Kauhajoki

Monipuolinen, osittain haasteita tarjoileva kohde. Reitti suunnitellaan porukan mukaan. Kipuaminen Sotkan päälle ei ole ollut koskaan näin hauskaa!

Rohkeaa menoa | Teuva, Luonto-Parra

Monipuolinen kohde Luonto-Parran vaihtelevissa maastoissa. Mahdollisuus lähteä myös Karijoen Iso-Kakkorille asti – tällöin retken pituus 3-4 tuntia!

Retki kansallispuistoon | Lauhanvuori Geobike

Helppokulkuinen, lyhykäisillä haasteosuuksilla varustettu kohde. Sopii aloittelijoille! Upeat kansallispuiston maisemat!

SOITA MEILLE

TULE KÄYMÄÄN

Katsastustie 3, Kauhajoki

Paikalla ollaan ma-pe klo 9-17.
Kesäkaudella lauantaisin 10-14.

SEURAA