PALVELUT YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Lähtekää porukalla fillaroimaan

Järjestämme ohjattuja retkiä Suupohjan alueella yrityksille, ryhmille tai vaikka polttariporukalle.

Tallistamme löytyy 12 pyörää. Ryhmän maksimi koko on 12 henkilöä. Isommalle porukalle voidaan järjestää kaksi ohjattua tuntia – kysy lisää!

Kauttamme saat tarvittaessa kokonaisvaltaisen elämyspaketin isommallekin porukalle: esimerkiksi kokous- ja saunatilat, eväät metsään sekä catering-palvelut.

OHJATUT RETKET – HINNASTO

Hinta sisältää pyörän. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Mitä ohjattu sähkömaastopyöräretki sisältää?

Ohjattuun retkeen kuuluu sähköpyörän lisäksi, kypärä ja tietenkin opastus. Muut lisäpalvelut, kuten ruokailu sovittavissa erikseen.

Missä retki toteutetaan?

Toteutamme retkiä ensisijaisesti Kauhajoen Sotkan maastossa, Lauhanvuoren kansallispuistossa, Nummijärven-Kauhalammen maastossa sekä Teuvan Parrassa. Muista kohteista sovittava erikseen. Valmiiden kohteiden kuvaukset ovat tulossa!

Mitä jos porukassa on hyvin eritasoisia pyöräilijöitä?

Huomioimme sekä kokeneet kuljettajat että ensikertalaiset. Meitä on kaksi ohjaajaa ja tarvittaessa lähdemme molemmat ohjatulle retkelle mukaan.

Harrin kanssa rohkeimmat pääsevät koittamaan kunnon vauhdin hurmaa ja Jennika tulee ensikertalaisten kanssa porukan hännillä. 

Miten varustaudun pyöräretkelle?

Ota mukaan juomapullo ja jokin pieni reppu – kaikissa pyörissämme EI ole pullotelinettä.

Sään mukainen vaatetus. Sähkömaastopyöräillessä voi tulla hiki – kyllä hiki! Suositamme kerrospukeutumista – näin voit vähentää vaatetusta ja lisätä, jos pidämme pidemmän tauon.

Märällä säällä suositamme Gore Tex kenkiä – metsässä voi olla yllättäviä lätäköitä.

Ohjatun retken ehdot?

Ennen ohjatulle retkelle lähtöä, jokainen pyöräilijä lukee ja hyväksyy sähköavusteisen polkupyörän käyttöehdot ja ohjatun retken ehdot. Lue ehdot täältä.

SOITA MEILLE

TULE KÄYMÄÄN

Katsastustie 3, Kauhajoki

Paikalla ollaan ma-pe klo 9-17.
Muulloin sopimuksen mukaan.

SEURAA